Tien dagen afsluiting Afrit 1 S113 Kromwijkdreef voor werkzaamheden

Van vrijdag 6 oktober tot en met maandag 16 oktober werken we op afrit 1 S113 Kromwijkdreef. Deze afrit is deze hele periode afgesloten voor het verkeer.

Afsluiting afrit 1

Van vrijdag 6 oktober 22:00 uur tot maandag 16 oktober 05:00 uur werken we bij afrit 1 S113 Kromwijkdreef. In deze periode is de afrit afgesloten voor het verkeer van de A9 uit de richting Diemen. Het verkeer wordt omgeleid via af- en oprit 2, S112 Gooiseweg. We leggen onder andere onder de afrit mantelbuizen en riolering aan. In de mantelbuizen leggen we kabels en leidingen voor de technische installaties, zoals matrixborden, die bij de in- en uitritten van de tunnel komen.

 

Werkzaamheden en werktijden

Van vrijdag 6 oktober 22:00 uur tot zondag 8 oktober 23:00 uur werken we dag en nacht door:

  • In de nacht van vrijdag op zaterdag zorgen we ervoor dat de afsluiting goed zichtbaar is voor de weggebruikers op de A9. Hiervoor verplaatsen we barriers bij de afrit.
  • Op zaterdag 7 oktober frezen we overdag en in de avond bestaand asfalt. In de avond en nacht voeren we graafwerkzaamheden uit. Dit werk loopt door tot zondag 8 oktober 23:00 uur.

Van maandag 9 oktober tot en met zondag 15 oktober werken we dagelijks tussen 07:00 uur en uiterlijk 23:00 uur. We leggen de mantelbuizen en de rioleringen aan en asfalteren de afrit.

Geluidshinder

De werkzaamheden kunnen zorgen voor geluidsoverlast in de omgeving. Denk hierbij aan het geluid van machines en van transportvoertuigen. IXAS voert werkzaamheden die voor meer geluidsoverlast zorgen, zoals frezen, zo veel mogelijk overdag uit.

Meer informatie

Bouwbericht – tien dagen werkzaamheden afrit 1