Twee nachten werkzaamheden en afsluitingen op A9 Gaasperdammerweg 

Op donderdag 4 en vrijdag 5 april werken we twee nachten op de A9 Gaasperdammerweg tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. In deze nachten voeren we onderhoudswerkzaamheden uit. Voor deze werkzaamheden sluiten we steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg af.

Afsluitingen 

Voor de werkzaamheden sluiten we steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg af voor het verkeer. 

 

  • Van donderdag 4 april 22:00 uur tot vrijdag 5 april 06:00 uur is de A9 richting A2/A9 Utrecht/Schiphol/Amstelveen afgesloten tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht, inclusief de op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via A1/A10-Oost/A2. Ook de oprit S111 Muntbergweg richting de A2 Amsterdam en Utrecht is afgesloten voor het verkeer. 
  • Van vrijdag 5 april 22:00 uur tot zaterdag 6 april 08:00 uur is de A9 richting A1 Diemen afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen, inclusief alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via de A2/A10-Oost/A1. 

Werkzaamheden

Op verschillende plaatsten op de A9 is het asfalt vervormd. Van donderdag 4 april 22.00 uur tot vrijdag 5 april 06.00 uur herstellen we dit asfalt op de noordelijke rijbaan. Van vrijdag 5 april 22.00 uur tot zaterdag 6 april 08.00 uur herstellen we het asfalt van de zuidelijke rijbaan. 

 

Eerst schrapen we een oude laag asfalt weg met een freesmachine. Daarna brengen we nieuw asfalt aan en werken de weg af met lijnen en markeringen. In deze nachten repareren we ook lampen langs de weg staan, vegen we de op- en afritten en maaien we de bermen. 

 

In een aantal lantaarnpalen langs de afrit van de A9 naar de Kromwijkdreef, bij Kantershof, brengen we lamellen aan. Deze lamellen zorgen ervoor dat er minder licht naast de snelweg schijnt. In de andere lantaarnpalen langs de afrit brachten we deze lamellen al eerder aan. 

Hinder 

We werken beide nachten zoveel mogelijk tussen de geluidsschermen van de A9. Toch kan het afschrapen van het asfalt en het maaien van de bermen zorgen voor geluidshinder in de omgeving. Het schrapen van het asfalt duurt beide nachten tot ongeveer 02.00 uur. Mogelijk ondervindt u ook hinder van het geluid van asfalteren, vegen, het gebruik van elektrische gereedschappen en van de verlichting van de bouwplaats.