Twee nachten werkzaamheden en afsluitingen op A9

Op 3 en 4 mei werkt IXAS twee nachten op de A9 Gaasperdammerweg tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. In deze nachten voeren we onderhoudswerkzaamheden uit. Voor deze werkzaamheden sluiten we steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg af. De extra reistijd is ongeveer 10 minuten.

Werkzaamheden

Op verschillende plaatsten op de A9 is het asfalt vervormd door de kou in de afgelopen winterperiode. Van donderdag 3 mei 22.00 uur tot vrijdag 4 mei 06.00 uur herstellen we de noordelijke rijbaan. Van vrijdag 4 mei 23.00 uur tot zaterdag 5 mei 08.00 uur herstellen we de zuidelijke rijbaan.

Voor het herstel van het asfalt frezen we eerst een oude laag weg. Daarna brengen we in een aantal lagen nieuw asfalt aan en werken de weg af met de markeringen. In deze nachten repareren we ook lampen langs de weg en vegen we de op- en afritten.

Hinder

We werken beide nachten zoveel mogelijk tussen de geluidsschermen van de A9. Toch kan het frezen van het asfalt zorgen voor geluidshinder in de omgeving. Het frezen duurt beide nachten tot ongeveer 03.00 uur. Mogelijk ondervindt u ook hinder van het geluid van asfalteren en vegen en van de verlichting van de bouwplaats.

Afsluitingen

Voor de werkzaamheden sluiten we steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg af voor het verkeer.

  • Van donderdag 3 mei 22.00 uur tot vrijdag 4 mei 06.00 uur is de A9 richting A2/A9 Utrecht/Schiphol/Amstelveen inclusief de op- en afritten afgesloten tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. De oprit S111 Muntbergweg richting de A2 Amsterdam en Utrecht is wel open voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via A1/A10-Oost/A2.
  • Van vrijdag 4 mei 23.00 uur tot zaterdag 5 mei 08.00 uur is de A9 richting A1 Diemen inclusief alle op- en afritten afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen. Het verkeer wordt omgeleid via de A2/A10-Oost/A1.