Vacature: word A9 steward in Zuidoost

Als steward bij IXAS ben jij het eerste aanspreekpunt voor omwonenden. Je bent het gezicht, de ogen en oren van het project A9 Gaasperdammerweg. Je ontvangt omwonenden, beantwoordt vragen, geeft uitleg, levert hand- en spandiensten en bewaakt de veiligheid en sfeer bij allerlei activiteiten.

Goed contact

In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. In de omgeving van de werkzaamheden wonen veel mensen. Er komt een mooi park voor de deur, maar in de tussentijd is er hinder vanwege de aanleg van de tunnel en veel andere werkzaamheden. IXAS wil tijdens de bouw een goede buur zijn en nauw contact houden met bewoners. Wij doen dit onder meer door jouw inzet: jij bent de verbinding tussen bewoners en het IXAS-kantoor.

Meer informatie

Voor deze functie zoeken we vriendelijke mannen en vrouwen die stevig in hun schoenen staan. Ben jij enthousiast en heb je een passie voor Amsterdam Zuidoost? Dan is deze functie heel geschikt voor jou! Kom naar de informatiebijeenkomsten op dinsdagavond 25 augustus, woensdagmiddag 26 augustus of maandagavond 31 augustus voor meer informatie of lees de vacaturetekst in het bijgevoegde document.

Download ook