Verkeershinder A6 ter hoogte van Havendreef

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit op de A6 ter hoogte van de Havendreef. In het weekend van vrijdag 7 november tot zondagochtend 9 november is de A6 richting Amsterdam afgesloten na afrit 6 tot en met afrit 3. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van ongeveer 10 minuten en drukte op de weg.

Viaduct slopen

Van vrijdag 7 november 21.00 uur tot en met zondag 9 november 09.00 uur slopen we het huidige viaduct bij Almere Havendreef. Dit viaduct maakt plaats voor een nieuw viaduct met een op- en afrit. Om het huidige viaduct veilig te kunnen slopen, is de A6 richting Amsterdam afgesloten na afrit 6 Almere Buiten-West (Tussenring) tot en met afrit 3 Almere Stad-West (Hogering). Houd rekening met ongeveer 10 minuten extra reistijd en drukte op de weg.

Omleidingsroutes

Doorgaand verkeer op de A6 richting Amsterdam kan vanaf knooppunt Almere rijden via de A27 en de A1. Verkeer richting Almere komende vanaf de A6 kan rijden via afrit 6, de Buitenring en de Tussenring. Verkeer vanuit Almere naar Amsterdam wordt omgeleid via de Hogering. Gele borden geven de omleidingsroutes aan. Noot: bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Tevens werk aan het spoor

Prorail heeft voor dit weekend werkzaamheden gepland op het traject Weesp-Naarden-Bussum/Almere Poort. Treinreizigers moeten rekening houden met extra reistijd. Voor meer informatie over uw treinreis kijk op www.ns.nl/werktrajecten. Check voor u op reis gaat de reisplanner op ns.nl of onderweg op m.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.