Verkeershinder bij leggen van liggers

Het verkeer op de Stammerdijk, de Provincialeweg en het naastgelegen fietspad moet vanaf deze week rekening houden met hinder vanwege het leggen van de liggers voor de brug over de Gaasp. Vrijdag 5 februari worden de grootste liggers op hun plek gelegd.

Afsluiting Stammerdijk en Provincialeweg

Tijdens het inhijsen van de liggers voor de velden 4 en 5 sluiten we de Stammerdijk ter hoogte van de brug af voor het verkeer (brom-fietsers en voetgangers uitgezonderd). Dit is van 1 t/m 5 en 8 t/m 10 februari tussen 7.00 en 19.00 uur. Op 16 februari sluiten we tussen 7.00 en 19.00 uur de Provincialeweg af voor het verkeer om de laatste liggers van veld 2 aan te kunnen brengen. Omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven.

 

liggers_Gaasp

Veiligheid

Wanneer het voor de veiligheid van de weggebruikers noodzakelijk is, zetten we het verkeer op de Provincialeweg en het naastgelegen fietspad tijdelijk stil. Ook als we op 6, 11, 12 en 15 februari de liggers van de velden 1 en 2 inhijsen, zetten we het verkeer op en langs de Provincialeweg tijdens hijsbewegingen tijdelijk stil.

5 februari open voor publiek

Op vrijdag 5 februari worden de langste liggers op hun plek gelegd. Aannemerscombinatie IXAS en Rijkswaterstaat nodigen omwonenden uit om naar dit bijzondere werk te komen kijken. U bent tussen 13.30 en 16.30 uur van harte welkom in de tuin van het Golden Tulip Hotel aan de Provincialeweg. Lees ook het bouwbericht voor meer details en planning van het inhijsen.

Lees meer