Vers asfalt voor binnenring A10-Oost

Half april voeren we de laatste grootschalige werkzaamheden uit aan de binnenring van de A10-Oost tussen de knooppunten Watergraafsmeer en Amstel (richting Den Haag/Schiphol). De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 11 april 23.00 uur tot maandag 14 april 05.00 uur. De binnenring is dan helemaal afgesloten.

Verkeershinder
De afsluiting zorgt onvermijdelijk voor verkeersoverlast. Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met een extra reistijd van ongeveer een 30 minuten. Automobilisten leiden we tijdens de afsluiting om over de A1, A9 en A2. Na de aanleg van het asfalt heeft de binnenring van de A10-Oost tussen de knooppunten Watergraafsmeer en Amstel er officieel een extra rijstrook bij. De nieuwe rijstrook is direct na het werkweekend beschikbaar voor het verkeer.

Verkeersmaatregelen Ajax-ADO Den Haag
Op de tweede dag van het werkweekend, zondag 13 april, speelt Ajax thuis tegen ADO Den Haag. We hebben die dag speciale maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de supporters met de auto van de Amsterdam ArenA naar huis kunnen.  De oprit S111 Amstel is van 16:30 uur tot 23:00 uur open voor het verkeer, zodat de supporters na de wedstrijd met de auto langs de werkzaamheden kunnen rijden. Dit staat met tekstkarren aangegeven. De werkzaamheden op de binnenring zorgen voor extra drukte. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd om de Amsterdam ArenA te bereiken. Op de A10-Oost buitenring richting Amersfoort/Zaandam is de S111 Amstel het hele weekend open.

Lees het verhaal ‘Voetbalwedstrijd zonder verkeerschaos’. Over de samenwerking tussen de Amsterdam ArenA en de politie Amsterdam-Amstelland