Verwijderen damwanden langs Provincialeweg

In september en oktober heeft aannemerscombinatie IXAS heipalen aangebracht voor de nieuwe brug over de Gaasp. Om dit werk te kunnen doen, zijn in augustus aan weerzijde van de Provincialeweg damwanden aangebracht. Nu alle palen van de brug in de grond zitten, gaat IXAS de tijdelijke damwanden weer verwijderen.

Verwijderen damwanden

Van maandag 14 november tot en met donderdag 17 november (vrijdag 18 november is reservedag) verwijdert IXAS bij de Brug over de Gaasp aan beide kanten van de Provincialeweg tijdelijke damwanden (zie afbeelding 1). De damwanden worden uit de grond getrild. Dit kan vervelend zijn voor omwonenden. De werkzaamheden zorgen voor geluidsoverlast en trillingshinder in de omgeving. IXAS voert de werkzaamheden overdag uit tussen 07.00 en 19.00 uur.

Afsluiting fietspad

Op woensdag 16 en donderdag 17 november (eventueel ook 18 november) staat de aannemer voor het trekken van de damwanden op het fietspad. Het fietspad is daarom op beide dagen ter hoogte van de Brug over de Gaasp afgesloten van 07.00 tot uiterlijk 19.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via Kantershofpad, Klieverinkpad en Loosdrechtdreef (zie bovenstaande afbeelding). De routes worden aangegeven met gele borden.

Verkeershinder rond Gooiseweg

Tussen zondag 13 november en woensdag 21 december werkt IXAS op de S112 Gooiseweg en de bij behorende op- en afritten. Om het werk uit te kunnen voeren, worden de weg en de op- en afritten op verschillende momenten afgesloten voor het verkeer. U leest alles over de afsluitingen en de omleidingen in de factsheet.

Lees ook