Waarover wil je meer info tijdens online informatiebijeenkomst?

Binnenkort praten we je weer bij over de werkzaamheden aan de A9 in Ouder-Amstel en Amstelveen. Daarvoor willen we graag weten wat jij belangrijk vindt. Wat moeten we bespreken?

Aankomende werkzaamheden

Natuurlijk gaan we het hebben over de aankomende werkzaamheden. In Amstelveen staan de werkzaamheden komend jaar in het teken van de aanleg van de bypass (tijdelijke extra rijstroken aan de zuidkant van de A9) en in Ouder Amstel van het verplaatsen van de lokale wegen naar het zuiden om ruimte te maken voor de verbreding van de snelweg. We zijn benieuwd wat jij daarover wil weten.

Wat wil jij weten over de A9?

We organiseren twee webinars: een specifiek over het werk in Amstelveen en een over de werkzaamheden in Ouder Amstel. We willen kijkers van de webinars graag zo goed mogelijk informeren over de werkzaamheden. Om zeker te weten dat we informatie geven waar behoefte aan is, willen we je vragen om input leveren. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de planning, de techniek, geluid, de toekomstige situatie of wil je gewoon weten wanneer er een omleiding is? Stuur jouw onderwerp of vraag uiterlijk 15 april naar a9badhoevedorp-holendrecht@rws.nl. Wij nemen de meest genoemde onderwerpen en vragen op in onze uitzending.

Informatiebijeenkomsten

Medio mei organiseren we de online bijeenkomsten én inloopmarkten over de werkzaamheden aan de A9. Houd ons online bezoekerscentrum in de gaten voor data en om je aan te melden voor het webinar. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de A9 via deze link.