Weekendafsluiting N232

Afsluitingen N232

Eind januari hebben wij u geïnformeerd over nachtelijke afsluitingen van de N232 in februari en maart. Via deze brief informeren wij u dat de N232 ter hoogte van de A9 ook in het weekend van 24 en 25 februari afgesloten zal zijn. Deze afsluiting geldt van vrijdagavond 23 februari 20.00 uur tot en met maandag 26 februari 05.00 uur. Gedurende dit weekend zullen wij betonwerkzaamheden uitvoeren en zal de staalconstructie onder de schipholbrug worden gedemonteerd. Deze werkzaamheden veroorzaken matige geluidshinder. Ook in april zullen er nachtelijke afsluitingen van de N232 zijn.

Gedurende de afsluitingen blijft oprit 6 open. Verkeer naar de Nieuwemeerdijk en bestemmingsverkeer naar parkeren Schiphol wordt lokaal omgeleid. De afsluiting geldt alleen voor gemotoriseerd verkeer, het fietspad blijft geopend.

Weekendafsluiting N232

Meer informatie

  • Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via vragen@veenix.nl
  • Meer informatie over de werkzaamheden aan de A9BAHO vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl
  • Via onderstaande QR-code kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het project
  • Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002
  • Ook bent u van harte welkom in Belevingscentrum Amstelveen InZicht, geopend op woensdag t/m vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Amstelveen InZicht is gevestigd op Stadsplein 103 te Amstelveen, boven de bibliotheek.