Zo bekijkt u 3 februari het webinar over de Gaasperdammertunnel

Wilt u meer weten over de werkzaamheden rond de A9 Gaasperdammerweg of over het park op het tunneldak? Op woensdag 3 februari om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie IXAS een webinar voor inwoners van Amsterdam Zuidoost en andere belangstellenden. Een webinar is een online informatiebijeenkomst. U kunt de bijeenkomst via uw computer of tablet volgen. Hier leest u hoe dat werkt.

Aanmelden

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al.

U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek. De periode voor het webinar ontvangt u enkele reminders met de link waar u het webinar kunt volgen.

Terugkijken

Lukt het u niet om om 19.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 19.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We nemen alles op zodat u het later altijd terug kunt kijken via dezelfde link, die we ook weer op deze website zullen delen. Bent u slechthorend? Na afloop van het webinar plaatsen we de beelden op Youtube. Daar kunnen de beelden met ondertiteling afgespeeld worden.

Presentatie en vragen

Het webinar duurt ongeveer een uur. Daarin vertellen we over de werkzaamheden en over het park op het tunneldak. Ook schuiven specialisten van de gemeente Amsterdam ‘online’ aan. Zij informeren u over hoe u kunt meedenken over het gebruik van het park en de invulling van een aantal parkvelden. Binnenkort start hiervoor de participatie

U kunt nu al een vraag insturen via communicatie@ixas.nl. Zo bespreken we de onderwerpen die leven in de omgeving. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Uiteraard kunt u ook tijdens het webinar zelf vragen insturen.

Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u deze opzet heeft ervaren?

Bedankt en tot woensdagavond 3 februari om 19.00 uur.