Voor alles een laatste keer

Voor alles is er een eerste keer. Maar ook een laatste keer. In het voorjaar van 2020 gaan twee buizen van de Gaasperdammertunnel open voor verkeer richting knooppunt Holendrecht. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de tunnel voor publiek open te stellen. Dat moment komt sneller dan je denkt. De allerlaatste keer publiek in de Gaasperdammertunnel moet wel speciaal zijn. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

We willen een paar heugelijke momenten samen met omwonenden vieren. Zij hebben immers de meeste last gehad van de werkzaamheden. We zijn daarom op zoek naar suggesties voor de volgende viermomenten:

  • Voor de allerlaatste keer publiek in de Gaasperdammertunnel (voorjaar 2020)
  • Als al het verkeer in de tunnel rijdt. Dan kunnen we de oude A9 gaan slopen (najaar 2020)
  • Als het park op tunneldak klaar is (eind 2021)

 

Misschien wil je wel een vintage kledingmarkt organiseren in de tunnel? Of wil je lasergamen in de tunnel? Of misschien heb je een ander plan voor op het tunneldak. Dan kan je een e-mail sturen naar: communicatie@ixas.nl

Voorwaarden

Belangrijk om te weten is dat het projectteam A9 Gaasperdammerweg en aannemerscombinatie IXAS beoordelen of de ingestuurde ideeën van de inwoners van Amsterdam Zuidoost haalbaar zijn op financieel en organisatorisch vlak. En de ideeën moeten natuurlijk ook veilig zijn.

 

De projectorganisatie deelt de ingezonden ideeën in over de drie bovenstaande momenten.

De tunnel met eigen ogen zien

Wil je nog een keer door de tunnel lopen? Dat kan! Geef je dan op voor een rondleiding.