College A9 Gaasperdammerweg

Als je op de Gaasperdammerweg rijdt, lijkt het alsof de Gaasperdammertunnel zo goed als klaar is. Waarom is die dan nog niet open? Bij de openstelling komt meer kijken dan je denkt. Ben jij benieuwd wat allemaal? Tijdens een college (dat twee keer wordt gegeven) vertellen onze specialisten hoe de teams verkeers- en mobiliteitsmanagement en communicatie zich voorbereiden op de openstelling van de tunnel.

Op 13 en 20 november tussen 14.00 en 17.00 uur vertellen de verkeersmanager, de adviseur mobiliteit en de communicatieadviseur alles over hun werk. Je krijgt onder meer inzicht in de complexiteit van het project en wat de teams doen om je te informeren over en voor te bereiden op de openstelling van de tunnel. Het college is een vervolg op het college dat in mei is gegeven, maar het is geen probleem als je hierbij niet aanwezig bent geweest.

Helmpje op, helmpje af

Na de presentatie doen we een quiz: helmpje op, helmpje af. We sluiten het college af met een bezoek aan de tunnel en is er tijd om vanaf het uitkijkpunt naar de Gooiseweg te kijken. Dit is een belangrijke verbinding, omdat hier de op- en afritten van en naar de tunnel komen en er een ovonde (een ovale rotonde) wordt aangelegd.

Aanmelden

De colleges zijn inmiddels helemaal vol. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.